OKULUMUZ TARİHÇESİ

OKULUMUZ TARİHÇESİ


Erbaa ilçesinde genç nüfusun artması ve artık ailelerin de çocuklarının okul öncesi eğitimine önem vermesi nedeniyle yeni bir anaokulu ihtiyacı doğmuştur. İlçemiz esnaflarından ve eğitime önem veren hayırsever Önder ailesi fertlerinden Ahmet ÖNDER tarafından bağışlanan arazi üzerine anaokulu inşaatına başlanmıştır. Tokat Valiliği Ahmet Önder'in cömert hareketine mukabil yeni yapılan okulun adını hayırsever Ahmet ÖNDER'in babasının adını vermiş ve okulun adı Ali Rıza Önder Anaokulu olarak belirlemiştir.

Okul binası iki katlı olup yıldız tipi anaokuludur. Alt katta mutfak, yemekhane, bir adet derslik, sığınak, yatakhane ve lavabolar üst katta aynı zamanda da giriş katında beş adet derslik, lavabolar ve idare odaları mevcuttur.

Okulumuzun ön bahçesi çeşitli açık hava oyunları oynanabilinmesi için düzenlenmiştir. Erbaa Belediyesi'nin katkılarıyla okulun yan bahçesine trafik eğitim pisti hazırlanmıştır. Erbaa Belediyesi'nin katkılarıyla arka bahçeye kurulan çocuk parkı ve kamelya ile öğrencilerimiz okulda daha eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmıştır. Çocuk parkının çevresi çimlendirilerek öğrencilerimiz çimlerde özgürce oynamanın keyfini çıkarak gelişimleri desteklenmeleri sağlanmıştır.

Okulumuz daha halen genç olmasıyla her geçen gün yeni projeler yapılmaktadır, yapılacaktır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi